Bouncers Basketball is altijd op zoek naar sponsoren die willen investeren in een sportvereniging die een duidelijk toekomstvisie heeft en daarin samenwerking met sponsoren graag verwerkt. Bouncers Basketball zoekt altijd naar een samenwerking waarin zowel de belangen van de vereniging als sponsor behartigd worden.

Sponsoren kunnen Bouncers Basketball en haar 300+ leden op de volgende manieren steunen:

- adverteren in de nieuwsbrief, die elke 6-8 weken verstuurd wordt naar alle leden.

- een banner plaatsen op de website van Bouncers Basketball

- een fysieke banner plaatsen in een van de of beide sporthallen waar Bouncers Basketball haar thuiswedstrijden speelt (sporthal de Mammoet in Gouda en sporthal de     Duikelaar in Waddinxveen)

- tonen van uw bedrijfsnaam of gewenste tekst op het tenue van een of meerdere teams

- tonen van uw bedrijfsnaam of gewenste tekst op de inloopshirts van een of meerdere teams

- sponsoring van materiaal voor de vereniging

- een bord laten plaatsen in sporthal de Duikelaar, zichtbaar voor alle verenigingen die van deze sporthal gebruik maken

Uiteraard is combinatie van bovenstaande opties ook mogelijk.

Heeft u een vraag of interesse in sponsoring van Bouncers Basketball, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Eric van der Walle zal dan contact met u opnemen.


 

Er is al een aantal enthousiaste sponsoren die in Bouncers Basketball investeren:

 

 

 

 

 

Boland BV is specialist in het ontwerpen, creëren en distribueren van een unieke collectie feestartikelen. Er werken bij Boland BV 50 mensen. De visie van Boland BV is een blijvende toonaangevende positie in Europa te verwerven op het gebied van feestartikelen. Dit alles met als leuze: “business with a smile”.


 

 

PMA is al vele jaren de grootste aanbieder van kortingsproducten en collectieve verzekeringen. Iedereen kan profiteren van de voordelen: Ga naar PMA.info en profiteer ook!


 

Praktijk Joosten is een grote en uitgebreide praktijk, voorzien van vele verschillende specialisaties. Dit zorgt voor een optimale samenwerking en fysiotherapeutische zorg op elke patient individueel toegepast. Onder de specialist valt ook de sport fysiotherapie, gericht op alle voorkomende sportblessures. Wacht nooit te lang met blessures/klachten: hoe korter de blessure/klachten, hoe sneller het herstel!


 

 

 

FysioVisiq is een fysiotherapiepraktijk met een gespecialiseerd team op het gebied van sportgerelateerde klachten en training.

Jora Wolfgram is fysiotherapeut, bewegingswetenschapper en master manuele therapie. Theo van Spanje is algemeen fysiotherapeut en bewegingswetenschapper i.o. 

Dick Bouwman is sportfysiotherapeut en al 30 jaar deskundige op het gebied van behandeling en training van sporters.

Sinds augustus 2015 hebben Bouncers Basketball en FysioVisiq een samenwerkingsverband. Leden van Bouncers Basketball kunnen hierdoor op korte termijn een afspraak maken voor een blessure behandeling. Wanneer u bij aanmelding aangeeft dat u lid bent van Bouncers Basketball, wordt u z.s.m. door Jora, Theo of Dick gezien en wordt uw klacht beoordeeld.

Verwijzing van de (huis)arts is niet nodig. FysioVisiq heeft contracten met alle zorgverzekeraars.


 

Skimmiakwekerij F. Kuipers en zonen is gevestigd in Boskoop en gespecialiseerd in de teelt van Skimmiasnijtakken en Skimmiatuinplanten. Deze worden via de bloemenveiling verhandeld en vinden wereldwijd hun weg.