Het is bij Bouncers Basketball niet nodig om zelf een tenue aan te schaffen voor het spelen van wedstrijden.

Voor wedstrijd spelende leden geldt dat hen een tenue ter beschikking wordt gesteld, waarvoor door wedstrijd spelende leden jaarlijks een gebruiksvergoeding wordt betaald. De jaarlijkse bijdrage voor de gebruiksvergoeding is in een ALV vastgesteld en wordt gelijk met de contributie van het seizoen verrekend. Deze leden moeten in het door de vereniging ter beschikking gestelde tenue spelen. Deze kleding is uitdrukkelijk bedoeld voor de te spelen wedstrijden en niet voor de trainingen of privé gebruik.

Na afloop van een wedstrijd heeft de speler/speelster de plicht om wedstrijdshirt en wedstrijdshort in de teamtas te stoppen (verantwoordelijkheid van de speler/speelster). Het is niet toegestaan om de ter beschikking gestelde kleding mee naar huis te nemen of te gebruiken tijdens het spelen van een andere wedstrijd (bijvoorbeeld als de speler/speelster bankspeler is bij een ander team).
Bij zoekraken van de kleding moet er een melding gedaan worden bij de tenuebeheerder met vermelding welk kledingstuk en welke maat er zoek geraakt is.

Een ieder is verplicht om zorgvuldig met de kleding om te gaan. Bij vermissing of beschadiging ten gevolge van onjuist of onzorgvuldig gebruik van de kleding worden kosten in rekening gebracht. Beoordeling van beschadiging en vaststelling van de hoogte van de gerelateerde kosten worden door het bestuur gedaan.
Vanaf het moment dat een speler het tenue krijgt uitgereikt dan wel uit de teamtas haalt tot het moment dat het tenue weer in de teamtas wordt gestopt is de speler verantwoordelijk. De teamtas met inhoud is de verantwoordelijkheid van diegene die op dat moment volgens een door de teammanager of coach op te stellen wasschema aan de beurt is om de tenues te wassen.

Er is een aantal sets met reservetenues aanwezig. Er wordt bij de start van het seizoen bekeken of het nodig is dat een team bij uitwedstrijden een andere kleur moet dragen. Dan wordt er een set reservetenues meegegeven. Het is niet nodig dat spelers zelf een reservetenue aanschaffen.

Mocht je vragen hebben aangaande de tenues bij Bouncers Basketball dan kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloopshirts en Tassen

Er is de mogelijkheid om zelf een echt Bouncers inloopshirt en Bouncers sporttas te bestellen.

Je kunt het shirt aanschaffen voor € 35,-. Het is in 8maten (XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL) beschikbaar. Je kunt het shirt het beste 1 maat groter dan je speelshirt nemen

De sporttas is 60x30x25 cm en kun je aanschaffen voor € 35,-

Zwarte Bouncers sweater, verkrijgbaar in maten S t/m XXXL, met het Bouncers logo voorop en Bouncers tekst achterop. Prijs: €30 per exemplaar. Verstandig om bij twijfel grotere maat te bestellen.

Grijs refereeshirt Bouncers, voor gebruik tijdens het fluiten van wedstrijden van Bouncers in de Duikelaar of Mammoet. Nooit meer het risico lopen dat je als scheidsrechter een shirtkleur draagt die lijkt op een van de spelende teams. Prijs: €40 per exemplaar.

Bestellen kan via de bestel pagina op de website