Artikelindex

In samenwerking met fysio praktijk Joosten zullen we een aantal onderwerpen behandelen om blessures te voorkomen en te behandelen.

In het menu rechts zie je een overzicht van de verschillende onderwerpen. Ook in het clubblad "Bounce Back" zullen we artikelen plaatsen.

Praktijk Joosten is een fysiotherapie praktijk in Waddinxveen met een grote verscheidenheid aan specialisaties.

Irma Slingerland is sportfysiotherapeut in opleiding. Net begonnen in haar tweede jaar en enthousiast om alle sportblessures aan te pakken. In haar vrije tijd voetbalt ze graag.


Milou Kuijer is in februari afgestudeerd en algemeen fysiotherapeut. Zelf actief als volleybalster en geeft daar training aan meisjes B.
Samen dragen wij zorg voor verschillende sportclubs in Waddinxveen.

Sinds oktober vorig seizoen begeleidde Milou op donderdagavond zowel dames 1 als de jongens onder de 18 bij het voorkomen en behandelen van blessures. Er werden stabiliteitsoefeningen gegeven en daarnaast kon iedereen terecht voor tips of met vragen.
Het komende jaar gaan we meer teams van de vereniging begeleiden. We kunnen helaas niet bij elk team aanwezig zijn, mocht je niet in een van teams zitten, maar wel vragen of blessures hebben, kom dan gerust eens binnen op de training om het te bespreken. Op donderdag van 19.30 tot 20.30 is Milou aanwezig in de Windwijzer. Ook kan je terecht bij Irma op het sportspreekuur. Dit is op dinsdag van 16.30 tot 17.00 in de praktijk in Waddinxveen.

In de loop van het jaar zullen we jullie via de nieuwsbrief informatie geven over veel voorkomende blessures met tips en oefeningen om dit te voorkomen.

Heb je andere klachten en een fysiotherapeut nodig, bij ons kan je o.a. terecht voor: Manuele therapie, handtherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, long/hart problematiek, oncologische revalidatie, oedeemfysiotherapie en kaakfysiotherapie.

Voor meer informatie kan je bellen of mailen. Daarnaast kan je ons ook volgen op twitter of facebook.
Praktijk Joosten
Limaweg 55g
2743CC Waddinxveen
Telefoonnummer: 0182-618022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.praktijkjoosten.com
www.facebook.com/PraktijkJoosten
twitter.com/PraktijkJoosten