English version

Met het Online interesseformulier kun je jezelf aanmelden voor een eerste training.

Maar voordat je dat doet, zijn er enkele zaken die je moet weten:

 Zie ook onder 'Informatie' > 'meest gestelde vragen' > 'Lid worden'

Waar ga ik trainen en spelen?

Afhankelijk van je leeftijd en je niveau kun je in Gouda of Waddinxveen spelen. Bouncers Basketball heeft de intentie uitgesproken om iedereen tot en met 16 jaar in de plaats van eigen keuze te laten spelen en trainen.

Voor 16 jaar en ouder word je als het kan ingedeeld in een team dat in je eigen woonplaats traint en speelt. Het kan echter voorkomen dat er geen team in jouw eigen woonplaats beschikbaar is of dat je in een combinatie team kan spelen.

Het bestuur bepaalt uiteindelijk in welk team je wordt geplaatst. Maar natuurlijk wordt er met je voorkeur rekening gehouden.

In een aantal gevallen traint en speelt een team op beide locaties (De Mammoet en De Duikelaar). Dit hangt af van de verhouding van het aantal spelers dat uit de buurt van Waddinxveen of Gouda komt en wordt door het bestuur bepaald aan het begin van het seizoen.

 

Recreanten

Als volwassene kun je ook alleen als recreant basketballen. Dat houdt in dat je alleen kunt trainen. Dit kan op beide lokaties, dus zowel in Gouda als Waddinxveen.

Recreanten trainen één keer per week.

Voor de (jongere) jeugd is er geen recreanten tarief, maar er is altijd de mogelijkheid om i.o.m. de trainer te beginnen met alleen maar trainen en pas later te gaan spelen. Daarnaast worden er regelmatig toernooitjes georganiseerd.

 

Contributie

De contributie hangt af van een aantal factoren. Kom je alleen trainen als recreant of ga je ook wedstrijden spelen, en op welk niveau en natuurlijk hoe oud ben je?

De contributiebedragen voor dit seizoen vind je hier.

Daarnaast moet je rekening houden dat het wedstrijdtenue wordt gehuurd (15 euro per seizoen).

 

Statuten en huishoudelijk reglement

Voordat je lid wordt is het verstandig om de statuten, maar in ieder geval het huishoudelijk reglement eens te door te lezen

 

Moet ik een tenue kopen?

De tenues (broek en shirt) voor de wedstrijden huur je van de vereniging. Dit kost 15 euro per seizoen.

 

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden kan met het Online interesseformulier. Dit geldt als een voorlopige aanmelding.

Op de training krijg je een definitief aanmeldformulier dat jij, of je ouder/verzorger, moet ondertekenen. Mocht je het al helemaal zeker weten, dan kun je het formulier ook direct printen, ondertekenen en op de training aan de trainer geven.