De competitie is nog niet begonnen, maar voor Bouncers Heren 1 stond afgelopen zaterdag de eerste ronde van de bekercompetitie op het programma. En de heren konden gelijk goed aan de bak, want er moesten vier wedstrijden van 4 x 6 minuten worden gespeeld.

Bouncers opende om 12.30 u het toernooi tegen Klipperstars uit Nieuw Lekkerland. Na een flitsende start (6-0) zakte de ploeg behoorlijk weg en stond Klipperstars bij rust 2 punten voor, 14-16. Na rust herpakte Bouncers zich en won uiteindelijk met 39-34. Wedstrijd nummer 2 tegen BC Lisse leverde, ondanks een achterstand na het eerste kwart 7-3, geen problemen op. Met goed samenspel liep Bouncers naar een eenvoudige ruime 52-31 zege. 

Vervolgens stond de wedstrijd tegen Blauw Wit uit Roosendaal, ook een tegenstander in de komende competitie, op het programma. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, waarbij de ploeg uit Roosendaal in de laatste twee minuten de winst naar zich toetrok, 59-53. Dit ondanks een prachtige driepunter vanuit de eigen bucket door Onno v.d. Mars.

Rebound 73 uit Harderwijk was in de laatste wedstrijd geen partij voor Bouncers. Bouncers speelde geconcentreerd en mede dankzij een betere conditie werd een 65-40 overwinning behaald. Omdat Blauw Wit zijn eerste wedstrijd had verloren, eindigden Bouncers en Blauw Wit gelijk in punten, zes uit vier. Op basis van het onderlinge resultaat eindigde Blauw Wit als eerste en Bouncers als tweede en is de volgende tegenstander: de Basketbal Academie Limburg met als thuisbasis Weert. Wanneer de wedstrijd wordt gespeeld is nog niet bekend, wel dat Bouncers thuis speelt.