Onze jongens begonnen de wedstrijd met David, Massal, Tobias, Tim en Wessel aan de start. In het begin was het voor beide teams wat aftasten. Ietwat nerveus begonnen onze jongens de punten te scoren. Tim zorgde ervoor dat we een gat sloegen. Na een goede periode zakte het weer wat in en kon Cobra Nova weer 3 punten inlopen.
De 2e kwart stonden Wessel, Ryan, Robin, Jesse en Jimmy klaar om de voorsprong uit te bouwen. Het begin was weer stroef en daardoor konden de tegenstanders 4 punten inlopen. Slordige spel en bij vlagen niet bij de les zijn, zorgde dat Cobra Nova steeds dichterbij kwam.
Na de rust begonnen we weer met David, Massal, Tim, Wessel en Tobias. Ditmaal schoten onze jongens flink uit de startblokken en sloegen grote gat. Ondanks de soms wat onrustige  afronding, bleef de voorsprong groot.
Robin, Tim, Wessel, Ryan en Massal moesten in de laatste kwart proberen de voorsprong vast te houden en misschien zelfs uit te bouwen. Dat lukte gelukkig en liepen wij uiteindelijk uit naar een voorsprong van 20 punten. De koppositie in de competitie liep hierdoor niet in gevaar.
De scores: 22-9, 28-21, 39-27 en 61-41.

Nu even genieten van de herfstvakantie  en over 3 weken weer verder waar wij gebleven zijn.