BOUNCERS HEREN 1 WINT TOPPER TEGEN BLAUW-WIT 1

Bouncers Heren 1 deed zaterdagmiddag in de Mammoet wat het moest doen, namelijk winnen van het eveneens hoog geklasseerde en sterke Blauw-Wit 1 uit Roosendaal. Gemakkelijk ging het niet maar was de winst uiteindelijk voor Bouncers, 64-57.Door deze overwinning deelt Bouncers de tweede plaats met BV Squirrels. Op 3 december volgt wederom een topwedstrijd, want dan speelt de ploeg van Ben Ponsioen in Rotterdam tegen het nog ongeslagen Baros 1.

Bouncers Jongens Onder 18 1 ontving vrijdagavond in sporthal de Duikelaar de ongeslagen koploper: het Rijswijkse Lokomotief 2. En Bouncers was vast besloten het de ongeslagen nummer 1 erg lastig te maken. Dat gaf een gelijk opgaande strijd te zien, waarbij Lokomotief het eerste kwart won, 13-15, en Bouncers het tweede kwart, 18-16. Rust 31-31. In het derde kwart slaagden de bezoekers er in drie punten in uit te lopen 48-51. Die achterstand wist Bouncers in de eerste vier minuten van het laatste kwart om te zetten naar een 56-52 voorsprong en hing er een sensationele overwinning in de lucht. Helaas verliepen de laatste zes minuten dramatisch voor de thuisploeg, er werden slechts drie punten gescoord, waar Lokomotief 16 punten tegenoverstelde en daarmee aan een nederlaag ontsnapte, 59-68.

Bouncers Meisjes Onder 16 1 had tegen het bezoekende Woodpeckers uit Houten met een 15-10 winst in het eerste kwart een prima start. In het tweede kwart kende de ploeg met slechts 2 punten een terugval en stond er bij een rust een 17-25 achterstand op het scorebord. In de tweede helft kwam Bouncers aardig terug maar slaagde er niet in de opgelopen achterstand om te zetten in een overwinning, 32-54.

Overige uitslagen:

In Delft aan de Brasserskade deden Bouncers Dames 1 en Heren Bouncers 3 vrijdagavond goede zaken. Dames 1 had geen enkele probleem met het derde damesteam van DAS en won ruim met 73-24. Heren 3 won met 66-53 van mede runner up DAS 3 en door deze overwinning neemt de ploeg de vierde plaats in in de 3e Klasse.

Volop spanning en ontspanning was er zaterdagmiddag in de Mammoet te Gouda. De ontspanning was er bij Bouncers Heren 22. Het bezoekende Almere Pioneers beleefde een weinig prettige middag tegen een ontketend Bouncers, 110-23.Ook een grote score bij Bouncers Jongens Onder 16 1, die geen moeite had met CobraNova 2 en met 103-38 ook de 100 puntengrens overschreed. Er was nog een ploeg van Bouncers die te maken kreeg met de 100 punten grens, maar hier was het de tegenstander die die grens passeerde. Bouncers Jongens Onder 16 2 verloor in Leiden namelijk met 134-13 van BS Leiden 3.

Spannend en billenknijpend was het bij Jongens Onder 14 1 tegen BS Leiden 2. Uit had de ploeg nog ruim gewonnen van de Leidenaren, maar thuis verliep het allemaal wat minder soepel. Bouncers kwam maar moeizaam op gang en viel de beslissing uiteindelijk laat in het vierde, gelukkig in het voordeel van Bouncers 42-39. Een zelfde beeld bij Bouncers Jongens Onder 14 2, want de jongens hadden ook de nodige moeite met het bezoekende CobraNova3 uit Voorburg, maar won na een spannend vierde kwart uiteindelijk wel met 54-50. Op 10 december speelt de ploeg in  ’s Gravenzande tegen medekoploper WestlandStars 1. De winnaar van deze wedstrijd mag zich dan zo goed als zeker kampioen noemen.

Bouncers Gemixt Onder 12 1 speelde uit in Katwijk tegen Grasshoppers 2 en won ruim met 67-27. Door deze overwinning staat de ploeg met 12 punten uit zeven wedstrijden bovenaan. Bouncers Gemixt Onder 12 2 zette zaterdagmiddag in de Mammoet een prima prestatie neer door koploper BlueDrakes 1 uit Woerden op een gelijkspel, 38-38, te houden. Uit had Bouncers nog ruim verloren van de Woerdenaartjes.