BOUNCERS HEREN 1 VERLIEST VAN KOPLOPER BAROS

Voor Heren 1 van Bouncers stond zaterdag wederom een topwedstrijd op het programma, nu uit bij de ongeslagen koploper EBV Baros 1 in Rotterdam. En de Rotterdammers bleven ongeslagen door Bouncers met 79-66 te verslaan. Ondanks deze nederlaag blijft de ploeg van trainer/coach Ben Ponsioen met een derde plaats goed meedraaien in de top van de 2e Divisie D.

Dames Bouncers 1 lieten zich vrijdagavond in de Duikelaar verrassen door Lokomotief 2 uit Rijswijk. De bezoeksters wonnen zowel het eerste als het tweede kwart en stond de ploeg uit Rijswijk bij rust op een 16-24 voorsprong. In het derde kwart lag het initiatief duidelijk bij Bouncers en werd de achterstand met 15-5 ongedaan gemaakt. In het vierde en laatste kwart liet Bouncers het met slechtst vijf punten volledig afweten en ging de winst met 36-44 alsnog naar Lokomotief.

Bouncers Heren 3 kende vrijdagavond een ontspannend avondje tegen het derde team van The Jumpers uit Den Haag. Bouncers schoot uit de startblokken, scoorde veel, gaf verdedigend weinig weg en won het eerste kwart ruim met 25-7. Ook het tweede kwart gaf geen problemen en stond de ploeg bij rust al ruim voor, 40-13. Die voorsprong werd in het derde kwart uitgebouwd naar 55-19. In het vierde kwart konden de bezoekers tot en met de zesde minuut nog iets terug doen, waarna Bouncers in de laatste vier minuten de wedstrijd weer volledig controleerde en won ruim met 75-35.

Uit in Woerden had Bouncers Jongens Onder 18 2 nog met 1 punt verschil verloren. En dat was iets wat thuis rechtgezet moest worden. Daarbij ging de thuisploeg voortvarend van start door het eerste kwart met 21-2 te winnen. Dat tempo werd ook in het tweede kwart vastgehouden al bood de ploeg uit Woerden nu wat meer tegenstand. Rust 43-14. Het derde kwart werd nog wel gewonnen door Blue Drakes, maar was het vierde kwart met 20-14 weer voor Bouncers en daarmee een mooie 72-40 overwinning.

Bouncers Jongens Onder 16 2 maakte het hoger geklasseerde DAS 2 uit Delft uitermate lastig, maar verloor het eerste en tweede kwart en stonden de bezoekers bij rust op een 27-37 voorsprong. In de tweede helft pakte Bouncers de winst in het derde en vierde kwart, maar slaagde er niet in de achterstand van 10 punten ongedaan te maken en ging de winst met 57-63 naar DAS 2.

Bouncers Gemixt Onder 12 3 maakte zaterdagmiddag tegen het bezoekende Zoebas 2 uit Zoetermeer veelvuldig gebruik van de break. En mocht er al gemist worden dan was er altijd wel iemand meegelopen die de aanval doeltreffend wist af te ronden. Rust 31-0. In de tweede helft bleef het tempo onverminderd hoog, waarbij Zoebas in de laatste periode er in slaagde de hatelijk 0  op het scorebord weg te werken, maar was de winst met 70-6 voor Bouncers.

Overige uitslagen:

Bouncers Meisjes Onder 16 1 trof het niet in Noordwijk tegen het sterke en nog ongelsagen MSV 1 en verloor ruim met 90-20. Bouncers Jongens Onder 16 1 toog ook naar Noordwijk en won daar met 85-60 van eveneens MSV 1 en blijft daardoor de trotse leider in de 2e klasse B.

Voor Bouncers Jongens Onder 14 3 stond er zaterdagmiddag in de Mammoet een spannende wedstrijd op het programma. Op bezoek kwam BV Oegstgeest 1 en inzet was de eerste plaats. Helaas ging de winst met 24-41 naar de bezoekers en moet Bouncers voorlopig genoegen nemen met de tweede plaats.

Voor Bouncers Jongens Onder 14 4 was er een  simpele 45-20 overwinning op het bezoekende ABC 1 uit Ter Aar en blijft daarmee in het spoor van de koplopers. Voor Bouncers Gemixt Onder 12 1 was er een eenvoudige 63-31 overwinning en blijft de ploeg op het goede spoor naar het kampioenschap. Voor Bouncers Gemixt Onder 12 2 was er in Rijswijk een nipte 42-39 nederlaag.