Bouncers Basketball, de basketbalvereniging van Gouda/Waddinxveen, is op zoek naar jou!
Onlangs is een zoekactie gestart naar mensen met een lichamelijke beperking, blessure of zelfs valide sporters, die met ingang van september 2017 willen gaan trainen in een rolstoelbasketbalteam.

Iedereen kent basketbal als een snelle, tactische teamsport. Dit wordt ook al jaren bij Bouncers Basketball in alle leeftijdscategorie├źn door valide spelers beoefend. Alleen was er de laatste jaren geen mogelijkheid in Gouda of omgeving om deze geweldige sport in een rolstoel te spelen. Daar komt nu verandering in. Jong of oud, man of vrouw, iedereen kan zich vanaf nu al aanmelden om met ingang van september mee te komen trainen met ons.
Exacte locatie en trainingstijd wordt later bekend gemaakt.

We zijn voornemens om in mei of juni al een trainingsdag/clinic te organiseren, waaraan geïnteresseerden kunnen meedoen. Aangezien we de intentie hebben om in de toekomst niet alleen recreatief maar ook in competitieverband rolstoelbasketbal te spelen zal aansluitend een demonstratiewedstrijd worden gespeeld door ervaren rolstoelbasketballers om een indruk te krijgen van deze mooie sport.
Het is dan ook belangrijk dat je je nu al aanmeld, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de laatste nieuwtjes.

Mocht je Facebook hebben, dan kan je de ontwikkelingen ook via onze eigen pagina volgen: facebook.com/Rolstoelbasketbal-Gouda
Daar kun je nu al een leuk introductiefilmpje van de Nederlandse Basketbal Bond vinden.

Voor meer informatie/aanmelden graag een mail sturen naar:
Jeannetta Mooijekind
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.