In september start Bouncers met een rolstoelbasketbalteam, dat in Gouda gaat trainen.
Ter kennismaking organiseren we op zaterdag 3 juni een clinic en demowedstrijd in de Duikelaar te Waddinxveen om iedereen de gelegenheid te geven om te ervaren wat rolstoelbasketballen is.

Vanaf 11.00 uur kan iedereen mee komen doen met de clinic, geïnteresseerden voor het nieuwe team, maar ook leden/ouders van Bouncers, die een keer willen ervaren hoe rolstoelbasketbal wordt gespeeld. (Zaal open vanaf 10.30 uur)

Na afloop van de clinic is er een persmoment in verband met een heel mooi gebaar. Nieuwsgierig? Kom ook kijken.

Om 13.00 uur begint de demowedstrijd gespeeld door twee ervaren rolstoelbasketbalteams. Later deze week worden de teams via de Facebook pagina Rolstoelbasketbal Gouda bekend gemaakt.

We hopen dat er heel veel spelers mee komen doen, en dat de tribunes ook goed gevuld zullen zijn met supporters gedurende deze dag.

Aanmelden voor de clinic niet noodzakelijk, maar mocht je een mailtje willen sturen, dan graag.

We zoeken nog een aantal helpende handen deze dag voor de opbouw/het opruimen van de zaal, hulp tussendoor, en voor het draaien van de bar.

Wie kan/wil ons deze dag vanaf 10.30 uur helpen???

Tijdblokken:
- 10.30 tot 13.00
- 13.00 tot 15.30/16.00
- de hele dag mag natuurlijk ook

Laat het ons even weten als je wilt helpen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen tot ziens op zaterdag 3 juni !