Zaterdag 16 september

Sprongbal voor bouncers en gelijk een score voor de jongens van U14-1. Dit lijkt een veelbelovende wedstrijd te worden.

1e kwartje:
In het begin van de wedstrijd worden veel slordigheids foutjes gemaakt, veel turnovers van beide kanten gelukkig weet bouncers zich te herpakken en scoren ze het ene punt na het andere
Bouncers laat wat sterke defense zien.
Het lukt red stars maar niet om te scoren en ze maken de ene turnover na de andere. Red stars scoort na zes minuten uit een vrije worp.
We zien de ene assist na de ander veel scores van robin en rebounds van teis.
We eindigen het eerste kwartje met een score van 29-5.

2e kwartje:
In de eerste paar seconden krijgen we gelijk een score van tristan maar dit resulteerd in een tegen aanval die ook op een score eindigt. Bouncers gaat op een iets lager pitje spelen. Bouncers loopt een aantal fastbreaks. Red stars komt makkelijk de bucket in. We zien weinig opgezette aanvallen van bouncers ze komen gemakkelijk naar de ring. We zien veel fouten die resulteren in balverlies van beide kanten. Aan het einde voert bouncers de druk in de verdediging nog wat op en zo eindig het kwartje in een score van 69-9.

3e:
Bouncers begint wat onrustig maar na wat bemoedigende woorden van Coach Jort is dat al gauw verholpen. We krijgen een paar mooie assists te zien en daarbij mooie afwerkingen. Helaas zijn nog niet alle slordige foutjes uit ons systeem. Bouncers loopt simpel en gemakkelijk naar de ring maar niet alle ballen worden afgemaakt. We zien ze als sprinkhanen onder de ring omhoog springen. De ene rebound na de ander volgend met een score natuurlijk. We zien een onnodige fout van de tegenstander die Jesse weet te benutten met twee vrije worpen. Bouncers blijft gemakkelijk naar de ring gaan maar het afmaken blijkt een hele kunst te zijn. Het honderdste punt word gemaakt door Tristan. Dat betekent trakteren. En zo eindigt dir kwartje met een score van 107-13.

4e:
We zien van bouncers vooral scores onder de ring. Zo vliegt red stars het ene na het andere punt om de oren. Er word veel balverlies geleden door bouncers maar iedere keer krijgen ze de bal weer terug uit de klauwen van de tegenstanders. De druk word weer opgevoerd in de defence het lukt red stars niet om naar de ring te gaan. In de aanval zien we dat de passes zwakker worden en minder vaak aankomen. Bouncers word veel vrijgelaten onder de ring en de scores blijven maar omhoog gaan. Jesse is het gelukt om al drie blocks te maken op de tegenstanders.
De wedstrijd is niet zo spannend geworden hij is gewonnen door de jongens van U14 met 146-19.