VERLIES VOOR BOUNCERS BASKETBALL HEREN 1

Helaas heeft Bouncers Heren 1 na de eerste twee overwinningen geen vervolg kunnen geven aan die goede seizoensstart. In Barendrecht moest de ploeg tegen Binnenland 2 het eerste verlies incasseren, 80-74. Het was een fysiek harde wedstrijd met een wisselend scoreverloop met aan Bouncerskant iets teveel slordigheden. Daarbij schoot Binnenland wat zuiverder dan Bouncers.

In de landelijke 2e Divisie stond er voor Bouncers Jongens 12 1 een uitwedstrijd in Vleuten tegen UBall 1 op het programma. En ook in hun derde wedstrijd bleef de ploeg ongeslagen. De overwinning was iets minder groot dan een week eerder, maar met hard werken werd een verdiende 52-69 overwinning binnengehaald.

Dames 1 van Bouncers speelde vrijdagavond de eerste wedstrijd van het seizoen tegen het bezoekende BS Leiden. De toeschouwers kregen een gelijkopgaande strijd te zien, waarbij de verschillen klein bleven. De winst was echter voor de Leidse dames, 60-65.

Bouncers Heren 3 had geen moeite met het nog puntloze CobraNova 4 uit Voorburg. Met goed uitgevoerde aanvallen werden de Voorburgers naar een 68-34 nederlaag gespeeld.

Vrijdag 28 september; Bouncers Heren 3 - Cobra Nova 4. 68-34. Gaat Wolter scoren?

 

Het team is nog zonder punten, maar Bouncers Meisjes Onder 18 1 speelde vrijdagavond in de Duikelaar een prima wedstrijd tegen het bezoekende The Jumpers 1 uit Den Haag. Het was een gelijk opgaande strijd, waarbij de wat oudere bezoeksters jammer genoeg uiteindelijk,nipt, aan het langste eind trokken, 30-32.

In de Mammoet in Gouda ontvingen Bouncers Jongens 14 2 en 14 3 zaterdag CobraNova 3 en 4, en hier waren de Voorburgers de bovenliggende partij, want de winst ging met 26-52 en 32-51 mee terug naar Voorburg.

Winst was er zaterdag wel voor Bouncers Gemixt Onder 12 2 tegen Grashoppers. In een leuke partij basketbal wonnen de Bouncertjes ruim met 62-24. Bouncers Heren 2 had in Oegstgeest bij winst een behoorlijke stap naar boven kunnen maken en tegenstander BV Oegstgeest 1 kunnen passeren. Oegstgeest hield de winst met 64-58 echter in Oegstgeest. In Hendrik Ido Ambacht kon Bouncers Heren 22 1 het niet bolwerken tegen de koploper River Trotters en verloor met 68-53. Bouncers Jongens 14 1 won wel van River Trotters 1. In Hendrik Ido Ambacht werd het 34-58 voor Bouncers.