GEEN SUCCES VOOR BOUNCERS IN DE BEKER

 Het afgelopen weekend kwam een aantal teams van Bouncers in actie voor de beker. Helaas wist geen van de teams, ondanks veel inzet, een ronde verder te komen.

Een nog niet compleet Bouncers Heren 1 moest voor de bekerwedstrijden naar Haarlem en ontmoette daar drie andere tweede divisie teams; Onze Gazellen 1, BV Squirrels 1 en BS Leiden 3. Gewonnen werd er van Onze Gazellen en BS Leiden, maar was BV Squirrels met 48-29 te sterk voor het team van trainer/coach Ben Ponsioen. Dat betekende een gelijke eindklassering met BV Squirrels en BS Leiden, maar gaat Bouncers op basis van de onderlinge resultaten niet verder in het bekertoernooi.

Bouncers Heren 20 speelde kwam in actie in de eigen sporthal de Duikelaar, maar had het zwaar met de tegenstanders, Green Eagles, Dutch Windmills, Crakerjacks en Zorg en Zekerheid. Teams die een paar klassen hoger spelen en zelfs op eredivisie niveau. De Bouncers-jongens werkten er hard voor, maar moesten in alle wedstrijden de tegenstanders voor laten gaan. Dat betekende een laatste plaats en het einde van het bekeravontuur.

Een eveneens niet op volle sterkte Bouncers Jongens Onder 18 1 toog voor de bekerwedstrijden ook naar Haarlem en trof daar BV Groningen, BS Leiden, Flashing Heiloo en BC Triple Threat. Teams die allemaal op een hoger niveau spelen. Het incompleet zijn speelde Bouncers parten en werd er alleen gewonnen van Flashing Heiloo met als eindresultaat een vierde plaats en geen volgende ronde in het bekertoernooi.

In het weekend van 14 en september 2018 gaat de reguliere competitie van start met vier teams van Bouncers in de landelijke tweede divisie. Voor Bouncers Heren 1 van coach Ben Pensioen, met veel wedstrijden in Amsterdam, is dat gelijk aan voorgaande seizoenen. Ook Bouncers Jongens 12 1 speelt het komende seizoen weer op het hoogst mogelijke niveau. Bouncers Jongens 16 1 en Bouncers Jongens 14 1 maken hun debuut op het landelijke niveau. En dat betekent verre reizen, waarbij Bouncers Jongens 16 1 vier keer naar Groningen mag.