Arvin Slagter All Star Basketball CampLogoAS2 BOW FinalArvin Slagter All-Star Day Camp in Gouda! Schrijf je in!

Trainen als een prof? Je basketball-skills verbeteren? Dat kan deze zomer bij het Arvin Slagter All-Star Day Camp in Gouda, van 23 t/m 27 juli. Kom ook! 

Tijdens het AS2 Basketball Day Camp staan leren, plezier maken en passie voor de basketbalsport centraal. Het is een dagkamp, dus ’s avonds lekker thuis eten en slapen om de volgende dag weer fris aan de start te beginnen. 

Het camp is voor basketball(st)ers van 8 tot 19 jaar:

  • Van groot tot klein
  • Van ervaren tot starter
  • Van topniveau tot recreatief niveau.

Het is voor de basketball(st)er die beter wil worden en zijn/haar talent voor de basketbalsport verder wil ontwikkelen.

Het camp, onder leiding van Arvin Slagter, captain van het Nederlands Basketballteam ‘Orange Lions’, en coach Ben Ponsioen is een samenwerking met de vereniging Bouncers Basketball. Maar uiteraard zijn spelers van andere verenigingen zeer welkom en kunnen ook deelnemen. 

Het programma van het AS2 Basketball Day Camp maakt het voor iedereen mogelijk om deel te nemen. Van beginnende basketballer tot jeugd international. De coaching-staf (die de komende periode verder uitgebreid gaat worden) is een combinatie van coaches die veel nationale/internationale ervaring hebben opgebouwd in de basketbalwereld.

In deze nieuwsbrief vind je een flyer met meer informatie over het camp. Volg het camp via Facebook, Instagram en Twitter (onder de naam: as2basketballcamps) en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws! 

De inschrijving staat nu open. Meld je aan via het aanmeldformulier op de website van het camp: www.as2basketballcamp.nl Geef je snel op want vol=vol!

Met sportieve groet! 

Arvin Slagter & Ben Ponsioen

Twitter: @As2bballcamps | Facebook: AS2 Basketball Camps | Instagram: AS2BasketballCamps | Internet: www.as2basketballcamp.nl