BOUNCERS BASKETBALL JONGENS 14 1 WINT OOK LAATSTE WEDSTRIJD.

Ze waren al kampioen, Jongens 14 1 van Bouncers Basketball, maar er stond nog een uitgestelde wedstrijd op het programma, thuis tegen Marathon 1 uit Vlissingen. Die werd afgelopen zaterdag gespeeld en stonden in sporthal de Duikelaar de nummer een en nummer laatst tegenover elkaar. Bouncers Jongens 14 1 trad aan met een mengeling van het huidige team en spelers die volgend seizoen deel gaan uitmaken van het team.

De thuisploeg begon zoals gewend voortvarend aan de wedstrijd: won het eerste en het tweede kwart en ging met 53-21 de rust in. Ook in de tweede helft was Bouncers de veel sterkere partij en won uiteindelijk met 97-42. Bijzonder aan de wedstrijd was, dat Bouncers met het scoren van het 87e punt, de 2000-puntengrens passeerde. Een unicum in de Bouncers historie. Omdat niet vol gas werd gegeven was het voor de veel zwakkere tegenstander ook een aardig partijtje en geen "veegpartij" zoals de eerdere ontmoeting. Door deze overwinning werd Bouncers Jongens 14 1 met 40 punten uit 20 wedstrijden kampioen in de landelijke 2e Divisie met 2010 punten voor en 889 tegen. Topscoorder was Tycho Zwijnenburg met 23 punten.

In Brielle sloot Bouncers Meisjes 12 1 het seizoen prima af door BV Voorne Gemixt Onder 12 te verslaan met 42-45. Het was een gelijk opgaande wedstrijd en keek Bouncers aan het einde van de zevende periode nog tegen een 42-38 achterstand aan. In de achtste periode waren het Esmee Westmaas en Donna Faling die Bouncers naar een mooie 42-45 overwinning schoten. Donna Faling nam maar liefst 24 punten voor haar rekening.

Bouncers Heren 2 ontving vrijdagavond in de Duikelaar het al reeds kampioen zijnde EBV Baros 2 uit Rotterdam. Ook al waren ze kampioen, de Rotterdammers waren niet van plan cadeautjes weg te geven en wonnen via een 24-38 ruststand met 53-87. Voor Bouncers scoorde Isho Toma 11 punten. Komende zaterdag sluit Bouncers Heren 2 het basketbalseizoen voor Bouncers af met een uitwedstrijd tegen BV Oegstgeest 1. Een overwinning zou leuk zijn.