De contributie is elk seizoen anders en meestal stijgt de contributie. Op basis van verschillende leeftijdscategorie├źn zijn verschillende tarieven door de ledenvergadering vastgesteld. De contributie wordt vastgesteld voor de senioren en vervolgens betalen de jongere leden een percentage hiervan. De uitkomst van die berekening wordt afgerond. De contributie wordt berekend aan de hand van je leeftijd op 1 januari van een seizoen. Het is dus mogelijk dat op het moment dat de facturatie plaatsvindt dat een lid een lagere leeftijd heeft dan de leeftijdsgroep waarvoor hij of zij berekend werd. Die persoon zal echter op 1 januari wel die leeftijd hebben.

Zie ook de informatie onder 'Informatie' > 'Contributie'

De contributie wordt bepaald aan de hand van de leeftijd van het lid en niet aan de hand van het oudere (of jongere) team waarin het lid speelt.

Een lid dat speelt in een klasse waarbij de scheidsrechters aangeschreven zijn of de coach gelicenseerd moeten zijn, speelt op een hoog niveau en betaalt de prestatieniveautoeslag. Spelen op hoog niveau kost de vereniging meer geld aan scheidsrechters en coaches. De leden die ingedeeld zijn in een dergelijk team betalen dus een betrekkelijk kleine vergoeding voor een betere begeleiding.