De thuiswedstrijden voor alle spelers t/m U12 zijn meestal op zaterdag. De uitwedstrijden voor deze teams zijn altijd op zaterdag. Daarbij kunnen de tijden verschillen.
De aanvang van de thuiswedstrijden voor alle spelers vanaf U14 zijn op vrijdagavond of op zaterdag. De uitwedstrijden zijn op verschillende tijden en zijn voornamelijk op zaterdag. Incidenteel zijn deze soms ook op vrijdagavond.

De thuiswedstrijden worden gespeeld in de Duikelaar in Waddinxveen (Zuidplaslaan 550) en de Mammoet in Gouda (Calslaan 101). Afhankelijk van in welk team je zit speel je op de ene dan wel andere locatie of in beide locaties. Dat laatste geldt voor de mixteams. Uitwedstrijden zijn altijd buiten Waddinxveen of Gouda. Adressen voor die sporthallen zijn bekend bij de coach en staan ook op de website.

Je meld je altijd af bij je coach. Van de meeste coaches staan de telefoonnummers en emailadressen op de website onder ‘Informatie’ > ‘Contactpersonen’. Daarnaast zorgen de trainers / coaches en / of teammanagers ervoor dat dit aan het begin van het seizoen duidelijk wordt, inclusief contactgegevens. Deze gegevens worden ook aan nieuwe leden halverwege het seizoen gegeven.

De coach of de teammanager zal een indeling maken voor de uitwedstrijden. Hij / zij zal u vragen wanneer u beschikbaar bent of maakt een indeling waarna u evt. met andere ouders kunt ruilen. Dit wordt tijdig aan u kenbaar gemaakt middels een briefje, via e-mail of de WhatsApp groep die wordt aangemaakt aan het begin van het seizoen.

Er is geen vervoerskostenregeling. Eventueel kan hierover gesproken worden met de teammanager en / of trainer / coach.

Op de website vind je onder 'Competitie' > 'Wat je zou moeten weten' > 'Spelregels' meer informatie