Tijdens het kamp heeft Simon van Roon van de training in het Topsportcentrum een filmpje met een drone gemaakt...

De heren recreanten uit Waddinxveen organiseert op vrijdag 28 oktober aanstaande het Oktoberfest in De Duikelaar. Haal je Lederhose uit de kast, pak je Dirndl van zolder en oefen de Schlagers! Bouncers geht´s los!

De kantine wordt omgetoverd in Beierse sferen waar om 19.30 gestart gaat worden voor de jeugd met DJ Sjoowy. Aansluitend zal het feest doorgaan voor de ouderen tot 01.00 uur.

Wanneer jullie dorst krijgen van dat uit volle borst meezingen, dansen en feesten kunnen jullie de keel smeren met verschillende bieren, shortjes en wijn. En voor de BOB´s en jeugd zal er natuurlijk frisdrank aanwezig zijn. Ook de Bratwursten zullen niet ontbreken.

Dresscode: Beiers! Er is een prijs voor degene die het leukst gekleed is!

Geniet, maar drink met mate. Geen 18, geen alcohol.

 

Op 1 oktober a.s. start de Grote Club Actie (GCA) weer, ook Bouncers Basketball doet hier weer aan mee.
De loten zijn € 3 per stuk, waarvan 80% voor Bouncers is.
Loten verkoop je aan familie, vrienden of bekenden door de link van de GCA via je persoonlijke netwerken door te sturen. De kopers kopen een lot met een eenmalige machtiging. Het lotnummer wordt op de bankrekening vermeld.

Leden tot en met U14 krijgen ook een lotenboekje om de loten te verkopen waarin je familie, vrienden of bekenden kunnen intekenen voor het kopen van een lot. Je kunt zelf kiezen welke manier van verkopen je voorkeur heeft.
Ben je ouder dan U14 maar wil je ook via een boekje verkopen, laat dit dan even weten aan de coördinator (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Elk lid wordt geacht minimaal 3 loten te verkopen.

De trekking van de Grote Club Actie is dit jaar op 8 december. 

Het streefbedrag is € 1500 (± 625 loten).

Speciale acties:
•    Verkoop 20 loten of meer en ontvang een gratis entreekaart voor een pretpark (Geldig bij Slagharen, Bobbejaanland of Schiphol behind the scenes. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon).
•    Degene die de meeste loten weet te verkopen, ontvangt een leuke attentie van de vereniging. Dit jaar is dit een tablet!

Heb je een vraag? Stel deze aan Lilian of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vanaf 1 oktober dus aan de slag om loten te verkopen!

Geplande activiteiten seizoen 2016 – 2017
 
• 28 Oktober          Oktoberfest door onze Heren recreanten
• November           Sinterklaas
• December           Oliebollentoernooi

De activiteiten binnen Bouncers worden georganiseerd door de Activiteiten Commissie. Binnen de Activiteiten Commissie zijn de volgende leden actief:
 
• Jacqueline Bekker
• Maaike Haeren
• Gijs Haeren
• Monica Huurman
• Marian Dijkstra

Mocht u het zelf ook leuk vinden om u bezig te houden met de activiteiten binnen de vereniging: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.