Inhoud

Data om te noteren!

Mr. Bounce

Kampioenen!

Opzeggen

Technische zaken

Fietsen voor Bouncers!

Basketball Masterz en Basketball Scheidsrechter

WhatsApp Groepen

Is er een Bouncers-tenue de kledingkast in gevlogen?

Doe mee aan de VriendenLoterij: Maak zelf kans op mooie prijzen en steun Bouncers!

BT3-Geslaagden

Bounce Back nummer 5

Jaargang 3, seizoen 2016-2017

Data om te noteren!
 
22 april tot 7 mei Meivakantie: geen training m.u.v. senioren- en recreantenteams
28 tot 30 april Jeugdkamp
19 mei Eindfeest
22 mei Algemene Leden Vergadering
31 mei Uiterlijke datum voor opzeggingen
1 juli Rabobank Sponsorfietstocht

Mr. Bounce
 

Beste Bouncers-leden,

Op een paar verdwaalde wedstrijden na is het speelseizoen 2016-2017 alweer voorbij. Nog een kleine week trainen en dan begint de meivakantie. Na de meivakantie beginnen de trainingsgroepen voor volgend jaar alweer. Daarover volgt later deze week nog een aparte nieuwsbrief van de Technisch Commisaris, Bob.

Inmiddels is Jeannetta Mooijekind al een tijdje bezig het rolstoelbasketbal (terug) te halen naar Bouncers. In het verleden had Springers, het huidige Goudse deel van Bouncers, al een zeer actief rolstoelbasketbalteam. Uiteindelijk is het team, na vele jaren, gestopt vanwege een tekort aan belangstelling. Momenteel lijkt er weer meer belangstelling voor te zijn en is Jeannetta er zeer druk mee het op te zetten. Dat vergt enorm veel tijd een energie, dus als er mensen zijn die haar bij deze mooie activiteit kunnen en willen ondersteunen, heel graag! Stuur haar gerust een mail via rolstoelbasketbal@bouncersbasketball.nl.

Ter afsluiting van het seizoen is de activiteitencommissie druk met het organiseren van het eindfeest op 19 mei. Zorg dat je die datum vrij houdt, zodat wij met elkaar het derde seizoen van Bouncers op een leuke en gezellige manier kunnen afsluiten. Ik hoop velen van jullie daar te zien.

Met stuiterende groet,
Jeroen

Kampioenen!
 

Het einde van het seizoen betekent ook dat er inmiddels een aantal kampioenen zijn gevallen!

Jongens Onder 14-1, Meisjes Onder 18, Jongens Onder 12-1 en Jongens Onder 14-2 hebben het alle vier weten te schoppen tot een eerste plek in de poule.

Een super prestatie! Gefeliciteerd!

Opzeggen
 

Het is jammer. Het seizoen is voorbij. De laatste thuiswedstrijden zijn gespeeld. Het seizoen dat vooraf zo lang leek te duren, is voorbijgevlogen. Gelukkig trainen we nog heel even door en komt er nog een eindfeest.
Het bestuur is inmiddels allang bezig met het volgende seizoen. Zijn jullie dit ook? Weet je al of je ook komend seizoen lid blijft? Dat hopen we met elkaar natuurlijk wel. Maar mocht je weg willen gaan, stuur de ledenadministratie dan voor 1 juni een opzegging. Opzeggingen na 1 juni worden door de ledenadministratie niet verwerkt en ben je een heel seizoen lid en dus contributie schuldig.
Hopelijk tot volgend seizoen.
Nick Oosterom - Penningmeester

Technische zaken
 

Zoals Jeroen in Mr. Bounce ook al heeft beschreven, komt verdere informatie over de trainingen na de meivakantie binnenkort.
Deze wordt aangeleverd via een aparte nieuwsbrief van de Technische Commissie.

Nog héél even geduld.

Fietsen voor Bouncers!
 

Het seizoen is voorbij, maar veel van ons willen toch enige conditie behouden. Toevallig is daar de Rabobank Sponsorfietstocht!

Op 1 juli doen we namens Bouncers hieraan mee. Heel gezellig! Er zijn verschillende routes waarmee je verschillende bedragen op kunt halen voor de vereniging, zodat wij hier weer iets leuks mee kunnen gaan doen.

Voor iedere persoon die 15km fietst stort de Rabobank €5,-, voor degene die 30km fietst wordt €10,- per persoon gestort en voor de echte sportievelingen die 60km fietsen wordt €20,- gestort.

Iedereen, vrienden, familie, kennissen mogen meedoen namens Bouncers. Informatie en opgeven kan via Marian Dijkstra op marian@bouncersbasketball.nl.

Leuk om nog iets leuks met je team te doen voordat je de zomervakantie in gaat! Wij hopen op veel fietsende Bouncers!

Basketball Masterz en Basketball Scheidsrechter
 

Voor velen zal dit tijdens het lezen een 'o ja'-moment zijn. Dat is dan ook precies de bedoeling! Wanneer je in het komende seizoen (2017-2018) 18 jaar oud wordt dien je je Basketball Scheidsrechter 2 (BS2) diploma te halen. Als dit het geval is en je hebt nog geen bericht gehad of je nog niet opgegeven, stuur dan een mail naar secretaris@bouncersbasketball.nl.

De andere groep die hun Basketball Masterz nog moeten halen zijn zich er als het goed is van bewust dat zij dit nog moeten doen. Doe dit alsjeblieft even. Er bestaat anders namelijk ook een mogelijkheid dat je volgend seizoen niet zou mogen spelen. Ja, alleen omdat je dan je Basketball Masterz niet hebt gehaald - zou zonde zijn. Mocht het niet lukken of te moeilijk zijn: stuur een mail naar wedstrijdsecretaris@bouncersbasketball.nl en je kunt om hulp vragen.

WhatsApp Groepen
 

Een aantal keer hebben wij als bestuur vragen gehad over de 'regels' binnen de WhatsApp groepen die vanuit een team zijn opgezet. Wij willen voor deze groepen graag een richtlijn bieden, omdat hier vaak ook veel mensen in zitten en wanneer er veel berichten binnen komen 'het grote punt' gemist kan worden. Een punt waar we naar ons idee rekening mee moeten houden is dat de WhatsApp groep voor de basketball ook werkelijk alleen gebruikt wordt voor basketball doeleinden zoals over wedstrijden, trainingen, vervoer etc. Hopelijk kunnen we op deze manier de WhatsApp groepen goed, nuttig en prettig voor iedereen (blijven) gebruiken!

Is er een Bouncers-tenue de kledingkast in gevlogen?
 


Het einde van het wedstrijdseizoen betekent dat alle tenuetassen weer ingeleverd mogen worden. Prognose is dat er wel het een en ander zal missen: shirtjes, broekjes of inloopshirts. Vraag of iedereen in zijn of haar kledingkast, wasmand of ‘ergens ver in een hoekje’ wilt kijken of je nog kleding van Bouncers hebt. Wanneer dit zo is zien wij dit graag weer terug, zodat we de tenuetassen weer compleet kunnen maken voor het volgende seizoen.
Voor vragen of opmerkingen over de tenues kan er contact worden opgenomen via tenues@bouncersbasketball.nl.

Doe mee aan de VriendenLoterij: Maak zelf kans op mooie prijzen en steun Bouncers!
 

De VriendenLoterij: de Loterij met een winkans van 1 op de 4 keer! Als Bouncers zijn wij verbonden aan de VriendenLoterij. Dat betekent dat wanneer u zich aan meldt voor de VriendenLoterij en vermeldt dat u via Bouncers mee doet, wij per lot de helft van het lotbedrag op onze rekening gestort krijgen.
Een fijn centje waar we weer wat extra's mee kunnen doen. Naar ons idee een echte 'twee vliegen in een klap': u de prijs en wij een extra centje.

Opgeven via de vereniging kan op de volgende website: http://www.vriendenloterij.nl/goede-doelen/clubs-verenigingen.htm.

U kunt dan klikken op 'Steun uw club of vereniging' en uw gegevens invullen.
Onder het kopje 'Welk goed doel wilt u steunen?' selecteert u 'een club of vereniging naar keuze'.
Verder wijst het zichzelf. Voor vragen hierover kan contact worden opgenomen met secretaris@bouncersbasketball.nl.

BT3-Geslaagden
 

Op 19 maart hebben verschillende Bouncers-trainers hun trainerscursus afgerond. Degene die hun cursus op niveau 2 volgden hadden een eindgesprek op het programma staan waarin zij via hun portfolio aan moesten kunnen tonen dat zij een fatsoenlijke training kunnen geven, een wedstrijd kunnen coachen en daarnaast bijvoorbeeld een activiteit kunnen organiseren.

Degene die voor niveau 3 hun cursus deden moesten een training geven die werd beoordeeld. Van tevoren moesten zij ook een portfolio aanleveren met daarin zaken als jaarplannen en tactische verslagen etc. Alle trainers die hun examen deden voor niveau 3 zijn geslaagd. Dit zijn Jolanda Zwijnenburg, Arco Zwijnenburg, Thom Peppelman, Jos de Frel en Maaike Haeren.
Als laatste een bijzonder dankwoord aan alle leden die op hun vrije zondagmiddag naar de sporthal zijn gekomen om te trainen, zodat wij onze examens konden doen. Zonder jullie had het echt, echt letterlijk echt, niet gelukt. Bedankt!

Gefeliciteerd allemaal en hopelijk nog een hoop trainingsjaren in het verschiet!